Παίκτης μαχαιρώνει θανάσιμα φοιτήτρια… για την εμπειρία του gaming

1 έτος πριν.

Μας ψεκάζουν σίγουρα.

Ο Alexey Maximov, 15 χρονών και φανατικός gamer, μαχαίρωσε μια φοιτήτρια με όνομα Daria Evdokimova, ετών 21, στα μάτια, τον λαιμό, το κεφάλι και το στήθος.

Όπως αναφέρει η The Sun, η άτυχη κοπέλα βρισκόταν σε ένα ATM, λίγο πριν ο Maximov της επιτεθεί και πάρει μαζί του τα χρήματα. Ο εν λόγω ανήλικος επέστρεψε στο σπίτι και η αστυνομία της Ρωσίας τον βρήκε να παίζει PUBG, με απόλυτη ηρεμία, στον υπολογιστή του. Ωστόσο η ιστορία πήρε απότομη στροφή, όταν, όπως δήλωσε και ο ίδιος, αποφάσισε να αναδημιουργήσει μια σκηνή του παιχνιδιού στον πραγματικό κόσμο.

Συγκεκριμένα, ο θύτης δήλωσε πως ήθελε να νιώσει πώς είναι να παίρνεις την ζωή κάποιου με τα ίδια σου τα χέρια, όπως ακριβώς και στα games. Προς έκπληξη πολλών ο νεαρός δεν αρνήθηκε τις κατηγορίες, λέγοντας πως δεν ήθελε να την σκοτώσει, αλλά μια φωνή μέσα του τον καθοδήγησε άλλως. Ίσως η βιαιότητα του παιχνιδιού σε συνδυασμό με πιθανό του ψυχολογικό πρόβλημα να ήταν το ερέθισμα που οδήγησε στο απίστευτο αυτό ξέσπασμα βίας. αλλά όπως και όλος ο κόσμος εκεί έξω, έτσι και εμείς κάνουμε υποθέσεις με όλα τα δεδομένα που έχουμε.

Η κοπέλα δυστυχώς υπέκυψε στα τραύματά της αλλά αυτό το ζήτημα σίγουρα θα φτάσει πολύ παραπέρα. Όπως και να έχει η κατάσταση, θα χρησιμοποιηθεί ενάντια στην βιομηχανία του gaming και σίγουρα θα τραβηχτεί από τα μαλλιά και θα φτάσει σε άλλα άκρα.

Διαβάστε περισσότερα στο gr.ign.com

Comments

Scroll To Top