Επιτέλους το Nerf στο Fleet Footwork είναι στο PBE

1 έτος πριν.

Θα είναι αρκετό για να ηρεμήσει ορισμένα ADCs;

Με το έδαφος να ετοιμάζεται για το μεγάλο mid season update και την Riot να προσπαθεί να μπαλώσει τα πάντα μέχρι την εισαγωγή του, οι στοχευμένες αλλαγές στο ρόλο των ADCs συνεχίζονται. Αυτή τη φορά, σειρά έχει το Fleet Footwork ένα rune πολύ σημαντικό και πολλές φορές απαραίτητο για ορισμένους δυνατούς marksmen του meta!

Τo nerf είναι πάρα πολύ απλό και με προφανή αποτελέσματα. Το +30% movement speed αλλάζει σε «scaling» bonus movement speed. Αυτό σημαίνει ότι μόνο στο τέλος του παιχνιδιού θα έχουμε το +30% ενώ στην αρχή θα ξεκινάμε με μόλις +15%.

Το ανανεωμένο Rune προφανώς θα είναι αρκετά πιο αδύναμο στο early game αλλά θα παραμείνει σημαντική απειλή στο game. Η αλλαγή ταιριάζει απίστευτα με το πλάνο της Riot για τον ρόλο, δηλαδή να μειωθεί η πίεση που ασκεί νωρίς στο παιχνίδι και να στρέψει όλη την ισχύ του στο late game.

Η παραπάνω αλλαγή αναμένεται μαζί με τις υπόλοιπες στο patch 8.10 αλλά ακόμη και την τελευταία στιγμή μπορεί να μεταβληθεί ελάχιστα. Μέχρι τότε, μείνετε συντονισμένοι στο CowboyTV για περισσότερα νέα!

Πηγή: dotesports.com

Comments

Scroll To Top