Βαφτίστηκε επίσημα το Savage Map του PUBG

1 έτος πριν.

Pun intended σίγουρα!

O τρίτος χάρτης του PlayerUnknown’s Battlegrounds έχει και επίσημα όνομα!

Η developer εταιρεία αποκάλυψε ότι ο τροπικός χάρτης, γνωστός μέχρι τώρα ως Codename: Savage, θα ονομαστεί επίσημα Sanhok. Ο τίτλος της τοποθεσίας είναι εμπνευσμένος από τις βάσεις του χάρτη, που προέρχονται από διάφορες περιοχές της Νοτιοανατολικής Ασίας.

Το όνομα είναι στην πραγματικότητα μια συγχώνευση δύο διαφορετικών λέξεων – της ταϊλανδέζικης λέξης για διασκέδαση, η οποία ακούγεται «sah-nook», και η λέξη των Φιλιππίνων για το κοτόπουλο, η οποία αποκαλείται «mah-nok». Οι δύο λέξεις συνδυασμένες, διασκέδαση και κοτόπουλο, απαρτίζουν τον Sanhok.

Πέρα από το όνομα, η PUBG Corp. ανακοίνωσε επίσης ότι όλοι θα είναι σε θέση να παίξουν στον Sanhok όταν επιστρέψει για τον επόμενο γύρο δοκιμών. 
 
Ο επόμενος γύρος δοκιμών για το Sanhok ξεκινάει την Πέμπτη 11 Μαΐου στις 05:00. Θα είναι διαθέσιμος μόνο για λίγες μέρες, καθώς θα διαρκέσει το Σαββατοκύριακο και θα κλείσει την Δευτέρα, 14 Μαΐου στις 14 μ.μ.
 
Ο Sanhok μπορεί να είναι η καλύτερη προσθήκη στο PUBG εδώ και πολύ καιρό, καθώς ο μικρότερος χάρτης εμπνέει περισσότερο παιχνίδι δράσης. 
 
«Ενώ η κυκλοφορία του Sanhok είναι μόνο δυο μήνες μακριά, αναμένουμε να κάνουμε πολλές αλλαγές με βάση τα σχόλιά σας, οπότε παρακαλώ συμμετέχετε!» είπε η PUBG Corp..

 

Πηγή: steamcommunity.com

Comments

Scroll To Top