Ένα τουρνουά Fortnite γεμάτο μεγάλα ονόματα

1 έτος πριν.

Κορυφαίοι παίχτες και influencers!

Οι καλύτεροι παίχτες, οι μεγαλύτεροι streamers και οι διασημότεροι influencers έδωσαν το παρόν σε ένα από τα καλύτερα τουρνουά Fortnite: Battle Royale. Με πρακτικά όλο το community να το παρακολουθεί, εκατοντάδες χιλιάδες άτομα συντονίστηκαν στο Twitch για να παρακολουθήσουν υψηλού επιπέδου gameplay και να δουν ποιο duo θα βρεθεί στην κορυφή!

Συνολικά 32 άτομα (16 duos) συμμετείχαν στο τουρνουά τύπου wagger. Ονόματα όπως αυτό του Myth, του Sypher, το Svennoss, του GreekGod και του Dakotaz δεν έλειπαν και όπως είδαμε, ήταν έτοιμοι να σπείρουν τον τρόμο στους ανυποψίαστους servers.

Νικητής στέφθηκε ο SypherPK με τον Nickmercs αφού νίκησαν πρώτα στο losers bracket το duo του svennos και στην συνέχεια τους NoahJ456 και Avxry.

Με τόσους πολλούς combined followers ένα τέτοιο τουρνουά ήταν αναμενόμενο να ενθουσιάσει τον κόσμο και να τον τραβήξει, κάτι που εξ άλλου φάνηκε από τα νούμερα. Ανυπομονούμε να ξαναδούμε ένα παρόμοιο event με ακόμη περισσότερους συμμετέχοντες! Μέχρι τότε, μείνετε συντονισμένοι στο CowboyTV για περισσότερα νέα!

Comments

Scroll To Top