Η Nami είναι και επίσημα το πιο ενοχλητικό Support

1 έτος πριν.

Χειρότερη και από την Janna!

Ύστερα από μήνες ολόκληρους στην πρώτη θέση του πιο ενοχλητικού Champion στο Bot Lane, η Janna επιτέλους παραδίδει το σκήπτρο σε μία εξίσου ενοχλητική εναλλακτική! Ο λόγος φυσικά για την Nami, η οποία έχει κάνει εκπληκτική άνοδο στο bot lane ενώ η Janna συνεχίζει το freefall εδώ και δύο με τρία patches.

Με πολύ παρόμοιο kit και συγκεκριμένο ρόλο, η Nami έχει κερδίσει τις καρδιές των Support mains και όχι μόνο! Με εξαιρετικό 53% win rate και σημαντικό play rate, φαντάζει ιδανική επιλογή για τον κάθε επίδοξο grinder που δεν φοβάται να κατέβει στην κάτω λωρίδα για μερικά games.

Στην ερώτηση του αν είναι balanced η απάντηση νομίζω είναι ξεκάθαρη. Δεν είναι από τα εύκολα picks συνεπώς χρειάζεται λίγη εξάσκηση για να φτάσει κάποιος σε καλό, αποδοτικό επίπεδο. Επιπλέον, η εταιρεία δεν φαίνεται να ανησυχεί ιδιαίτερα μιας που είναι άφαντη στη λίστα των nerfs για το patch 8.11.

Σε κάθε περίπτωση, με ένα mid season update να πλησιάζει, θα έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε πως όλα αυτά τα picks θα εξελιχθούν και πως θα διαμορφωθεί το meta. Μέχρι τότε, μείνετε συντονισμένοι στο CowboyTV για περισσότερα νέα!

Πηγή: dotesports.com

Comments

Scroll To Top