Άλλη μία άγρια επίθεση στον Tyler1

1 έτος πριν.

Και από πίσω… Ο Dekar!

Αν και πλέον οι επιθέσεις στον Tyler έχουν χάσει την αίγλη τους, επιφανή άτομα του community και όχι μόνο φαίνεται να συνεχίζουν τον πόλεμο ενάντια στον διάσημο streamer. Αυτή τη φορά, ο Dekar, ένας αρκετά γνωστός streamer, στράφηκε ενάντια στον 23χρονο!Όλα ξεκίνησαν κλασσικά, με ένα game που δεν πήγε και τόσο καλά. Είναι ένας άγραφος κανόνας ότι αν υπάρχει γνωστός streamer στην ομάδα μας φταίει ο ίδιος που τίποτα δεν πήγε καλά και πρέπει, πάση θυσία, να ξεκινήσουμε να τον βρίζουμε και να του λέμε ότι πρέπει να σταματήσει να παίζει. Με βάση αυτό το πρωτόκολλο φαίνεται να κινήθηκε και ο Dekar ενώ αμέσως μετά, έμμεσα τον αποκάλεσε νοητικά καθυστερημένο. Τελειώνοντας, έριξε και ένα report καλού-κακού μήπως καταφέρει να απομακρύνει τον κατά τα άλλα reformed streamer για λίγο καιρό από το παιχνίδι.

Το πρόβλημα με αυτή τη συμπεριφορά νομίζω είναι ξεκάθαρο. Streamers και γενικά Influencers πρέπει να δίνουν το καλό παράδειγμα στο κοινό τους. Δεν έχει σημασία αν είχε ή δεν είχε δίκιο. Πρέπει να δείξει στους viewers του το σωστό τρόπο να αντιμετωπίζει τέτοιες καταστάσεις δίχως να γίνεται τοξικός.

Δεν είναι λίγοι οι fans που απλά θα αντιγράψουν συμπεριφορές γνωστών streamers. Αν τυχαίνει ένας από αυτούς να είναι ο Dekar, τότε νομίζω μπορούμε να καταλάβουμε το από που πηγάζει μεγάλο ποσοστό των τοξικών παιχτών του παιχνιδιού. Η Riot και το Twitch δεν φαίνεται να έχουν λάβει ακόμη γνώση για το συμβάν αν και αρχίζει να ανεβαίνει επικίνδυνα στο Reddit. Καλό θα ήταν να περιμένει ο ίδιος μια έστω συμβολική ποινή μέσα στις επόμενες ημέρες. Όσο για τον Tyler… Δεν νομίζω να είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία φορά που αντιμετωπίζει τέτοια συμπεριφορά. Συνεπώς… Μάλλον δεν τον επηρέασε ιδιαίτερα! 

Μείνετε συντονισμένοι στο CowboyTV για περισσότερα νέα!

Πηγή: www.reddit.com

Comments

Scroll To Top