Το νέο map του Overwatch, Petra, μας πάει στην Ιορδανία

1 έτος πριν.

Άμμος, πέτρα και πολλά αρχαία!

Ένα φρέσκο Deathmatch map φαίνεται θα κάνει την εμφάνισή του στο επόμενο event του Overwatch στις 22 Μαΐου. Πριν από λίγες ώρες μάλιστα, η Blizzard έδωσε στην δημοσιότητα και ένα βίντεο με τον χάρτη!

Όπως μπορείτε να δείτε έχουμε να κάνουμε με ένα πανέμορφο τοπίο. Λίγο τα βουνά, λίγο η υπόγεια πόλη, λίγο η πολύ σμιλευμένη και μη πέτρα (εξ’ ου και το όνομα του map), η Blizzard για άλλη μια φορά βάζει τα γυαλιά στους υπόλοιπους σε ό, τι έχει να κάνει με map design, τουλάχιστον στο οπτικό κομμάτι.

Μία ομάδα αρχαιολόγων ξεκίνησαν τις ανασκαφές στα ερείπια της Petra. Είναι ένα νέο Deathmatch map που ωθεί τους ήρωες σε 1v1 καταστάσεις μέχρι ένας να βγει νικητής!

-Blizzard

Ο χάρτης είναι επίσης εμπνευσμένος από ένα πραγματικό τοπίο στην Ιορδανία που σύμφωνα με μελέτες κατασκευάστηκε το 9,000 π.Χ.

Petra Jordan BW 21.JPG

Λίγες είναι οι ημέρες που μας χωρίζουν από τον νέο χάρτη και όλοι φαίνονται αρκετά ενθουσιασμένοι με το αποτέλεσμα. Ένα είναι σίγουρο, το ερχόμενο event θα είναι από τα πιο γεμάτα που έχουμε δει. Μέχρι τότε, μείνετε συντονισμένοι στο CowboyTV για περισσότερα νέα!

Πηγή: www.youtube.com

Comments

Scroll To Top