Πότε επιστρέφει η Sanhok στους Test Servers

1 έτος πριν.

Μια ανάσα πριν βγει Live!

Για άλλη μια φορά φαίνεται να επιστρέφει το καινούργιο map «Sanhok» στους Test Servers του PUBG και αυτή τη φορά βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά στην οριστική του εισαγωγή στους Live Servers του παιχνιδιού! Σύμφωνα με την PUBG Corp. θα το δούμε να έρχεται στον «Experimental Server» αυτή τη βδομάδα και συγκεκριμένα από Πρώτη Ιουνίου και ώρα 06:00 μέχρι και 15:00 στις 4 Ιουνίου (ώρες Ελλάδος).

Ο καθένας μπορεί να το δοκιμάσει απλά κατεβάζοντας την πιο πρόσφατη έκδοση του test server. Σκοπός αυτή τη φορά είναι να γίνουν οι τελευταίες πινελιές και να εντοπιστούν τα τελευταία bugs πριν το map βγει επισήμως. Μέχρι στιγμής, οι απόψεις του community διίστανται αρκετά σχετικά με το χάρτη και έτσι η PUBG Corp. πρέπει να καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για να αποφέρει το επιθυμητό.

Φυσικά, με μία αγωγή ενάντια στην Epic σε εξέλιξη, πραγματικά το άγχος (και το τρέξιμο) θα είναι μεγάλο για όλα τα τμήματα. Εμείς, αναμένουμε να δούμε τι θα καταφέρει, και φυσικά, επιτέλους μια επίσημη ημερομηνία για το release του χάρτη. Μέχρι τότε, μείνετε συντονισμένοι στο CowboyTV για περισσότερα νέα!

Πηγή: www.pcgamer.com

Comments

Scroll To Top