Στα μισά ο πληθυσμός του PUBG

1 έτος πριν.

Τεράστια μείωση από την αρχή του έτους!

Νούμερα αποκαρδιωτικά και κατά πολύ μειωμένα σε σχέση με το Γενάρη παρουσιάζει το παιχνίδι-φαινόμενο της BlueHole για τον μήνα Μάιο. Σύμφωνα με τα SteamCharts από εκεί που βδομάδα παρά βδομάδα έσπαγε ρεκόρ για ταυτόχρονα συνδεδεμένους παίχτες (σταθερά πάνω από τρία εκατομμύρια) πλέον αρκείται με περίπου, αν όχι λιγότερους από τους μισούς!

The fall in peak daily players since the start of 2018

To PUBG σίγουρα έχει δεχθεί ένα τεράστιο πλήγμα τους τελευταίους μήνες. Λίγο η άνοδος άλλων παιχνιδιών, λίγο τα προβλήματα και τα bugs που φαίνεται να ξεπηδούν συνεχώς και από το πουθενά, ο κόσμος φαίνεται ότι έχει αρχίσει να απομακρύνεται λίγο από τον τίτλο, τουλάχιστον για την ώρα. 

Με την PUBG Corp. να μιλά ευθέως στο community και να υπόσχεται αλλαγές για πολλοστή φορά τα πράγματα δεν φαίνεται να έγιναν καθόλου καλύτερα μιας που η κατακραυγή επισκίασε κάθε διάθεση για διάλογο.

Με το νέο map να βρίσκεται μια ανάσα από τους Live servers, θα έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε αν το κοινό θα επιστρέψει. Αν κρίνουμε από τα νούμερα όμως… Είναι κάτι που φαντάζει αρκετά δύσκολο. Μέχρι τότε, μείνετε συντονισμένοι στο CowboyTV για περισσότερα νέα!

Πηγή: cybersport.com

Comments

Scroll To Top