Ετοιμαστείτε για ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο Snipers

1 έτος πριν.

Στο νέο mode του PUBG!

Για όλους εσάς που θέλετε να εξασκήσετε το sniper σας ή απλά να αποφεύγετε σφαίρες, θα έχετε την ευκαιρίας σας αυτό το Σαββατοκύριακο με το νέο mode στο PUBG, «One Shot, One Kill».

Θα μοιάζει αρκετά στη δομή του με το War mode με ορισμένες διαφορές. Αρχικά, όλοι οι παίχτες θα κρατούν στο χέρι ένα sniper για να μπορέσουν να βγουν στη μάχη. Έπειτα, το κάθε hit θα σκοτώνει (ούτε καν knock) τον παίχτη που βρίσκει και θα τον στέλνει στο spectator mode για λίγη ώρα.

Κάθε παιχνίδι θα λαμβάνει χώρα σε ένα σχετικά μικρό κύκλο ο οποίος δεν θα κλείνει ποτέ.

Κάθε παίχτης ξεκινά με:

  • Ένα Kar98k
  • Ένα 4χ Scope
  • Ένα handgun
  • Μία χειροβομβίδα

Το κάθε kill δίνει στην ομάδα 3 πόντους και οι νεκροί παίχτες θα ξαναμπαίνουν στο map με αεροπλάνο κάθε 40 δευτερόλεπτα. Η πρώτη ομάδα στους 150 πόντους κερδίζει αλλιώς το κοτόπουλο θα απονέμεται σε αυτήν με τους περισσότερους πόντους ύστερα από 15 λεπτά παιχνιδιού.

Το community φαίνεται αρκετά ενθουσιασμένο με το νέο αυτό mode και όλοι ανυπομονούν να ξεφύγουν από τη μονοτονία του παιχνιδιού και να παίξουν κάτι καινούργιο! Θα είναι διαθέσιμο μέχρι τις 11 Ιουνίου, συνεπώς έχετε χρόνο να το απολαύσετε. Μέχρι τότε, μείνετε συντονισμένοι στο CowboyTV για περισσότερα νέα!

Πηγή: dotesports.com

Comments

Scroll To Top