Η Riot εντάσσει νέα «κινούμενα» emotes

1 έτος πριν.

Βαρεθήκατε το παραδοσιακό BM;

Το πιο αγαπημένο και αναπόσπαστο πλέον κομμάτι κάθε επιτυχημένου gank ή lane kill είναι αναμφίβολα το emote στο τέλος. Είτε είναι το mastery rank είτε είναι ένα από το shop, είναι ένας σίγουρος τρόπος να ανεβάσουμε λίγο την πίεση του αντιπάλου μας!

Βλέποντας την επιτυχία των κανονικών, η εταιρεία φαίνεται να θέλει να εντάξει πιο ζωντανά emotes! Θα λειτουργούν ακριβώς όπως τα υπόλοιπα με τη μόνη διαφορά ότι θα κάνουν μια συγκεκριμένη χειρονομία, όπως για παράδειγμα ο παρακάτω πιγκουίνος που βγάζει το καπέλο!

Επιπλέον, η Riot θέλει να δώσει στα emotes έναν ακόμη ρόλο. Ήδη κάποιοι τα χρησιμοποιούν σαν μέσο επικοινωνίας μέσα στο lane. Η εταιρεία θέλει να εφαρμόζεται αυτό κατά μήκος του map και έτσι στην πάνω αριστερή μεριά της οθόνης μας, τα emotes των άλλων παιχτών θα εμφανίζονται τη στιγμή που τα χρησιμοποιούν, ακριβώς όπως και στην παραπάνω εικόνα.

Για όσους δεν θέλουν να φαίνονται κακοί, θα υπάρχει επίσης η επιλογή για αυτόματη χρήση των emotes στην αρχή του παιχνιδιού, μετά το First Blood, μετά από κάθε Ace και με κάθε Victory. Επιλέξτε σοφά!

Τέλος, ένα καινούργιο «mystery token emote» θα κάνει την εμφάνισή του και θα κάνει ακριβώς αυτό που φαντάζεστε. Θα το αγοράζετε από το store και σας δίνει ένα emote που δεν έχετε στην κατοχή σας. To community φαίνεται αρκετά ενθουσιασμένο και ανυπομονεί να δει όλα τα παραπάνω να έρχονται με το patch 8.12. Μέχρι τότε, μείνετε συντονισμένοι στο CowboyTV για περισσότερα νέα!

Πηγή: dotesports.com

Comments

Scroll To Top