Νέα skins για Garen και Darius

1 έτος πριν.

Το λιοντάρι και ο… Λύκος;

Μία αιφνίδια αλλά καλοδεχούμενη αποκάλυψη δύο πολύ ενδιαφέρον skins είχαμε πριν από λίγα λεπτά από την Riot Games. Ύστερα από ένα μικρό teaser υπό την μορφή μιας εικόνας επιτέλους ξέρουμε τι κρύβεται από πίσω!

Και όμως… Πιστέψτε τα μάτια σας! Έχουμε νέα skins για τους Garen και Darius! 

Οι δύο ήρωες έχουν καιρό να δουν νέο skin και δεδομένου του lore τους η εταιρεία άρπαξε την ευκαιρία και έβγαλε δύο θεματικά όμοια. Το post επίσης αναφέρεται στην ημερομηνία που είδαμε και στο teaser (27 Ιουνίου) συνεπώς κάτι άλλο επιφυλάσσεται για τότε. 

Η κύρια θεωρία που επικρατεί στο reddit και όχι μόνο, είναι ότι θα έχουμε ένα event σχετικό με τους δύο ήρωες και συνεπώς με τα βασίλειά τους (Noxus και Demacia). Δεν αποκλείεται να δούμε μέρος του lore να ξαναγράφεται έτσι ώστε να ανοίξει δρόμους για νέους ήρωες ή ακόμα και game modes!

Λογικά τα skins θα κάνουν την εμφάνισή τους στο PBE πάρα πολύ σύντομα ενώ άγνωστο παραμένει το θέμα της τιμής και του release τους (patch 8.13 ή 8.14). Σε κάθε, περίπτωση φαίνονται εξαιρετικά και σίγουρα θα είναι μία αξιόλογη αγορά για τους fans του top lane! Μέχρι τότε, μείνετε συντονισμένοι στο CowboyTV για περισσότερα νέα!

Πηγή: www.facebook.com

Comments

Scroll To Top