Πολύ σοβαρά τα προβλήματα με το Clash mode

1 έτος πριν.

Θα αργήσει να επανέλθει.

Τα πράγματα δεν φαίνεται να πηγαίνουν καθόλου καλά με το νέο in-game tournament mode ονόματι Clash της Riot Games. Σήμερα, μετά από αμέτρητα προβλήματα στην Ευρώπη, όλοι οι servers έχουν σταματήσει τα tests και όπως όλα δείχνουν… Θα αργήσουν να ξαναγίνουν!

Από παιχνίδια που δεν ξεκινούν καν, μέχρι αυτόματες ήττες, κάθε λογής bug έχει κάνει την εμφάνισή του στο mode. Η εταιρεία πριν περίπου ένα μήνα ακύρωσε το επίσημο release του με την υπόσχεση ότι θα διορθώσει τα πάντα.

Το εγχείρημα φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο δεδομένου ότι τα προβλήματα για κάποιο περίεργο λόγο έχουν αρχίσει να εμφανίζονται και σε άλλα game modes σύμφωνα με τα Forums του Βραζιλιάνικου server. 

Η εταιρεία έχει δηλώσει επίσης στο παρελθόν ότι εφ’ όσον το εισιτήριο για το mode είναι «επί πληρωμή» πρέπει να σιγουρευτεί ότι οι παίχτες θα ζήσουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία στην πορεία τους στο αντίστοιχο τουρνουά. Χώροι για λάθη δεν υπάρχουν και τέτοιου είδους bugs είναι ανεπίτρεπτα.

Οι πληροφορίες σχετικά με το μέλλον του Clash είναι ελάχιστες. Το μόνο σίγουρο είναι ότι βρισκόμαστε πάρα πολύ μακρυά από την εισαγωγή του στους live servers. Μέχρι τότε, μείνετε συντονισμένοι στο CowboyTV για περισσότερα νέα!

Πηγή: dotesports.com

Comments

Scroll To Top