Τα ADCs που η Riot θέλει να δυναμώσει στο 8.13

1 έτος πριν.

Στοχευμένες αλλαγές στο early-mid game!

Το ενδεχόμενο να περάσει ορισμένα buffs σε μία ειδική κατηγορία ADCs φαίνεται να εξετάζει η ομάδα της Riot για το patch 8.13. Έχοντας στα χέρια της τα στατιστικά των δύο τελευταίων patches, νιώθει πλέον έτοιμη να προχωρήσει σε περαιτέρω αλλαγές στο Bot Lane!

Όπως δήλωσε και ο Riot Meddler στο καθιερωμένο, πλέον, «Gameplay Thoughts» post του στα Forums του παιχνιδιού. Τα Crit ADCs, δηλαδή αυτά που βασίζονται στη χρήση του critical strike και του range τους ή άλλων τεχνασμάτων (π.χ. stealth) για να αποδώσουν, δεν βρίσκονται και στην καλύτερη θέση. Συγκεκριμένα, είναι πολύ πιθανό η Jinx (50% win rate), η Tristana (44% win rate) και η Vayne (50% win rate) να δουν μερικά είτε άμεσα είτε έμμεσα buffs να έρχονται στο μέρος τους.

Αρχικά θα δοθεί μεγάλη έμφαση στα πρώτα 15~ λεπτά του παιχνιδιού και πιο συγκεκριμένα στο power spike των 1-2 πρώτων items. Ομολογουμένως, η εταιρεία φαίνεται να αφαίρεσε μεγάλο μέρος της δύναμης των συγκεκριμένων ADCs στο χρονικό, αυτό πλαίσιο. Έπειτα, θέλουν να εξομαλυνθεί λίγο η κατάσταση στο mid game (όχι απαραίτητα των ADCs) έτσι ώστε να υπάρχει μια ομαλή μετάβαση προς το late game, όπου αυτοί οι Champions μπορούν να λάμψουν.

Οι αλλαγές που θα δούμε στο 8.13 είναι ακόμα αβέβαιες αλλά σύντομα θα γνωρίζουμε περισσότερα για τα πλάνα της Riot. Μέχρι τότε, μείνετε συντονισμένοι στο CowboyTV για περισσότερα νέα!

Πηγή: boards.na.leagueoflegends.com

Comments

Scroll To Top