Αφαιρέθηκε προσωρινά το Shopping Cart

1 έτος πριν.

Το πρώτο όχημα του Fortnite απενεργοποιήθηκε σήμερα το πρωί λόγω ενός απροσδιόριστου, ακόμη, προβλήματος.

Η Epic Games ανακοίνωσε μέσω ενός tweet, ότι το καρότσι θα απενεργοποιηθεί προσωρινά, παρά την σημερινή ενημέρωση v4.4 που τώρα είναι live στο παιχνίδι και που επιδιώκει να αντιμετωπίσει μερικά από τα bugs που επηρεάζουν το νέο item.

Τα Καροτσάκια είναι ένα νέο θέμα για το Fortnite. Σε αντίθεση με άλλα battle royale games, το Fortnite δεν είχε ποτέ οχήματα. Ο χάρτης του είναι αρκετά μικρός ώστε να μην τα χρειάζεται και έτσι οι παίκτες μπορούν να τρέχουν παντού. Είδη όπως το Jump Pad καθιστούν το ταξίδι προς τον κύκλο ευκολότερο, αλλά τελικά πολλοί είναι εκείνοι που προτιμούν το περπάτημα. 

Καλάθι αγορών βέβαια το άλλαξε αυτό. Δεν είναι υπερβολικά γρήγορο, αλλά είναι αρκετά ικανό να ξεπεράσει τον κύκλο και να σας δώσει ένα χέρι βοήθειας για να φτάσετε γρηγορότερα στον προορισμό σας.

Αλλά δυστυχώς, προσθέτοντας κάτι τόσο μοναδικό και νέο ήταν σχεδόν σίγουρο ότι δε θα ήταν ποτέ ομαλό. Αυτήν την εβδομάδα, η Epic προσπάθησε να αντιμετωπίσει μερικά από τα bugs – επτά από τις 11 επιδιορθώσεις σφαλμάτων που περιγράφηκαν αφορούσαν άμεσα το Shopping Cart.

Η τελευταία ενημέρωση βέβαια μπορεί να έχει προκαλέσει περισσότερα προβλήματα από αυτά που επιλύθηκαν. Το item έχει απενεργοποιηθεί ενώ η Epic προσπαθεί να επιλύσει τα προβλήματα.

Η διατύπωση του tweet μπορεί να θυμίζει στους παίκτες τον τρόπο με τον οποίο η Epic έλυσε το πρόβλημα με το Guided Missile Launcher. Το οποίο βγήκε από το παιχνίδι για να διορθωθεί ένα σφάλμα, αλλά τελικά αφαιρέθηκε επ ‘αόριστον.

 

 

Πηγή: dotesports.com

Comments

Scroll To Top