Ετοιμαστείτε να εκτοξεύσετε πυραύλους στο Fortnite

1 έτος πριν.

Πάλι με το θαύμα τους οι Dataminers!

Με το Season 4 να έχει βρει για τα καλά την θέση του τόσο στο map όσο και στις καρδιές των παιχτών όλο και περισσότερα στοιχεία σχετικά με τον τελευταίο μήνα έχουν αρχίσει να εμφανίζονται.

Αρχικά, πλέον έχουμε στα χέρια μας το «κρυφό» blockbuster skin, το οποίο φύλασσε καλά η Epic από τα άγαρμπα χέρια των Dataminers. Απ’ ότι φαίνεται όμως δεν κατάφερε να κρύψει αρκετά, μιας που αποκαλύφθηκαν τα πλάνα για τον πύραυλο που βρίσκεται έξω από το Snobby Shores!

O πύραυλος, που μέχρι στιγμής έδειχνε να κατασκευάζεται, μάλλον είναι έτοιμος για απογείωση και… Οι χειριστές είναι οι ίδιοι οι παίχτες! Το καλύτερο; Αυτό φαίνεται ότι θα συμβεί σε λίγες ώρες από τώρα! Το μόνο που χρειάζεται είναι να χρησιμοποιήσετε ένα κουμπί στην κονσόλα χειρισμού του και… Έφυγε στο διάστημα!

Όπως καταλαβαίνετε, τις πρώτες ημέρες θα γίνει χαμός σε εκείνη την τοποθεσία, συνεπώς συνιστώ μεγάλη προσοχή στο early game. Λογικά η εκτόξευση θα γίνεται αισθητή στις κοντινές περιοχές, αν όχι σε όλο το map. 

Τι λέτε να κρύβει ο πύραυλος; Είναι κάτι που θέλουν οι παίχτες απελπισμένα να διώξουν από το map πέρα από τα τελευταία 3 patches; Ο χρόνος θα το δείξει, μέχρι τότε, μείνετε συντονισμένοι στο CowboyTV για περισσότερα νέα!

Πηγή: twitter.com

Comments

Scroll To Top