Όσα γνωρίζουμε για το Demacia vs Noxus event

1 έτος πριν.

Έτοιμοι να λύσουμε μια ακόμα διαμάχη;

Με το Rift να επισκιάζεται από μια καινούργια αντιπαράθεση, η Riot κοινοποίησε τα σχέδιά τους για το event που θα λύσει μια για πάντα τον «πόλεμο» ανάμεσα σε Darius και Garen.

Οι δύο ήρωες πρόσφατα πήραν τα δικά τους God King skins τα οποία σηματοδοτούν την έναρξη του event. Όπως και πέρσι με τη Riven και το Yasuo, έτσι και φέτος οι παίχτες θα διαλέγουν μια μεριά και θα μάχονται για αυτή ολοκληρώνοντας αποστολές και κερδίζοντας πλούσια δώρα. Η νικητήρια πλευρά θα κερδίσει χίλια Blue Essence και ένα special icon, συνεπώς επιλέξτε σοφά! Πέρα όμως από αυτά, οι παίχτες θα κερδίζουν ορισμένα tokens τα οποία στη συνέχεια μπορούν να μετατρέψουν σε άλλα items (π.χ. Wolf ή Lion orbs).

Κατά την διάρκεια του event θα κάνει την εμφάνισή του και το ARURF, αλλά δεν έχουν ανακοινωθεί σχέδια για περιορισμούς στην επιλογή ηρώων, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να έχουμε κάνα ελικόπτερο Hecarim να θερίζει για άλλη μια φορά τα lanes.

Όλα φαντάζουν απίστευτα όμορφα και τα περιμένουμε από τις 27 Ιουνίου στους Live Servers μέχρι τις 10 Ιουλίου. Προσέξτε στην επιλογή στρατοπέδου και μη χάσετε τα εκπληκτικά rewards που έχει ετοιμάσει η Riot. Μέχρι τότε, μείνετε συντονισμένοι στο CowboyTV για περισσότερα νέα!

Πηγή: dotesports.com

Comments

Scroll To Top