Ξανά προβλήματα με το Legend rank του Hearthstone

1 έτος πριν.

Κανένα σχόλιο από την Blizzard.

Προβλήματα για άλλη μια φορά φαίνεται να παρουσιάζει το Legend rank του Hearthstone με χιλιάδες παίχτες παγκοσμίως να εκφράζουν τα παράπονά τους σχετικά με τη λειτουργία του. Εδώ και μία εβδομάδα τα posts σε Reddit και Twitter έχουν αρχίσει να πέφτουν βροχή. Οι λόγοι έχουν να κάνουν με τον τρόπο που γίνεται το matchmaking και τους πόντους που οι παίχτες κερδίζουν ή χάνουν ανάλογα με το αποτέλεσμα του κάθε παιχνιδιού.

Ο Casie της CompLexity Gaming είχε ένα πολύ ενδιαφέρον tweet που έδειχνε ξεκάθαρα την πορεία του από Legend rank 29 σε 4057 με 50% win rate!

Επιπλέον, παίχτες ακόμα και στο rank 3 αντιμετωπίζουν άτομα του Legend rank, κάτι που φαίνεται να είναι αποτέλεσμα σφάλματος στο matchmaking.

Δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι ίσως οφείλεται σε μείωση των μηνιαίων παιχτών στο Hearthstone. Άλλοι ρίχνουν το φταίξιμο στις αλλαγές που έφερε το νέο σύστημα. Σε κάθε περίπτωση, βρισκόμαστε εν μέσω μιας competitive σεζόν και τέτοιου είδους προβλήματα είναι ανεπίτρεπτα. Ελπίζουμε το θέμα να διαλευκανθεί το συντομότερο πριν φτάσουμε στις τελευταίες μέρες του Ιουνίου. Μέχρι τότε, μείνετε συντονισμένοι στο CowboyTV για περισσότερα νέα!

Πηγή: dotesports.com

Comments

Scroll To Top