Πάνω από $1 εκατομμύριο χαμένα σε PUBG skins

1 έτος πριν.

Με την απενεργοποίηση των trade bots!

Καπνός μέσα σε λίγες ώρες έγιναν πάνω από 960,000 PUBG skins συνολικής αξίας $1,018,486.58 με την απενεργοποίηση των trading bots του OPSkins.

Όλα ξεκίνησαν στις 3 Μαΐου με την «προσωρινή» απενεργοποίηση των συναλλαγών. Έτσι, χωρίς καμία απολύτως προειδοποίηση «δεσμεύτηκαν» εκατοντάδες χιλιάδες skins στις αποθήκες των trading bots. Έπειτα, με την ανακοίνωση του ban σε όλα τα OPSkins trade bots, η OPSkins απαίτησε από την PUBG Corp να άρει το ban έστω για ένα μικρό χρονικό διάστημα έτσι ώστε οι χρήστες της πλατφόρμας να πάρουν πίσω τα skins τους, κάτι που η εταιρεία επέλεξε να μην κάνει.

Έτσι λοιπόν φτάσαμε στο σήμερα. Χιλιάδες παίχτες έχασαν τα skins τους και πάνω από 2,880 trade bots έχουν εξαφανιστεί μαζί με τις πανάκριβες αποθήκες τους. Οι παίχτες, κυρίως όσοι έχασαν χρήματα από την διαδικασία είναι εξοργισμένοι με την στάση της εταιρείας η οποία δεν έχει δηλώσει τίποτα πάνω στο θέμα. Φυσικά, και η Valve έχει μερίδιο ευθύνης στην όλη κατάσταση με τους νέους κανόνες περί συναλλαγών που επέβαλε πριν μερικές εβδομάδες. 

Σε κάθε περίπτωση, η υπόθεση θα αφήσει μια βαθιά χαρακιά στο ιστορικό όλων των εμπλεκόμενων εταιρειών και οι παίχτες σίγουρα θα είναι πιο προσεκτικοί και ίσως φοβισμένοι με το πως θα διαχειρίζονται τα skins τους στο μέλλον. Μέχρι τότε, μείνετε συντονισμένοι στο CowboyTV για περισσότερα νέα!

Πηγή: www.reddit.com

Comments

Scroll To Top