Όσα πρέπει να γνωρίζετε για το νέο event

1 έτος πριν.

Darius και Garen στη μεγάλη αρένα!

Ένα νέο event έρχεται να ταράξει τα ύδατα του lore δύο διάσημων ηρώων της Demacia και του Noxus. Ο λόγος φυσικά για τους Darius και Garen οι οποίοι είναι τα κεντρικά πρόσωπα σε έναν μεγάλο πόλεμο του οποίου το αποτέλεσμα θα καθορίσουμε εμείς!

Οι δύο ήρωες είδαν δύο ολοκαίνουργια skins να εντάσσονται στο προφίλ τους για ένα και μόνο σκοπό, την μεγάλη τους μονομαχία.

Το event ξεκινά σήμερα και θα τρέχει μέχρι τις 11 Ιουλίου.

Οι παίχτες θα κληθούν να επιλέξουν στρατόπεδο και να ολοκληρώσουν συγκεκριμένες αποστολές για να βοηθήσουν στη μάχη. Στο τέλος του event η νικητήρια πλευρά θα πάρει τα λάφυρα του πολέμου, κερδίζοντας icons, BE και πολλά άλλα δώρα στην πορεία.

[image_slideshow slides=»216036,216037,216038,216039,216040,216041,216042″ /]

To community φαίνεται αρκετά ενθουσιασμένο με το νέο event μιας που είναι ένας τρόπος να κερδίσουν λίγα παραπάνω αντικείμενα και BE κυριολεκτικά από το πουθενά. Όπως καταλάβατε, η δομή είναι όμοια με το αντίστοιχο της περσινής μάχης Yasuo-Riven, συνεπώς πολλοί είναι γνώριμοι με τον τρόπο λειτουργίας και τους κανόνες του.

Μπορείτε να δείτε την ολοκληρωμένη λίστα των αποστολών εδώ

Το καλοκαίρι έχει επιτέλους φτάσει συνεπώς δεν έχουμε καμία δικαιολογία να μην βοηθήσουμε το αγαπημένο μας στρατόπεδο να νικήσει! Μέχρι τότε, μείνετε συντονισμένοι στο CowboyTV για περισσότερα νέα!

Πηγή: dotesports.com

Comments

Scroll To Top