Αλλαγές στο Legend rank του Hearthstone

12 μήνες πριν.

Η Blizzard απαντά στα παράπονα των παιχτών.

Με άμεσες αλλαγές στο Legend Rank φαίνεται να επιστρέφει η Blizzard βλέποντας τα παράπονα των παιχτών τις τελευταίες εβδομάδες.  Δεν ήταν λίγοι οι παίχτες που ενώ βρισκόντουσαν στο Legend Rank συχνά συναντούσαν non-Legend άτομα, κάτι το οποίο έκανε την ανάβαση στα ranks λίγο πιο περίπλοκη.

Η εταιρεία έχει σκοπό να το αλλάξει αυτό. Στην ουσία πηγή του προβλήματος ήταν το matchmaking rating που έπεφτε κατακόρυφα αν ένας Legend παίχτης έχανε από έναν non-Legend, έτσι βουτιές εκατοντάδων ranks ήταν σύνηθες φαινόμενο ακόμα και στο top 100 των παιχτών.

Πλέον το ενδεχόμενο να βρεθούμε ενάντια σε έναν non-Legend παίχτη θα είναι δύσκολο να συμβεί μιας που θα χρειαστεί προσπάθεια για να πέσουμε τόσο χαμηλά από άποψη rating. Η Blizzard πρόσθεσε επίσης ότι επιπλέον αλλαγές έρχονται μέχρι το τέλος του έτους με απώτερο σκοπό την καλύτερη εμπειρία των παιχτών στο μεγάλο αυτό grind. Ας ελπίσουμε ότι όλα θα πάνε καλά και δεν θα επέλθει μια θύελλα από bugs που συνήθως κάνει την εμφάνισή της μετά από ένα update για το «καλό» του ladder. Μέχρι τότε, μείνετε συντονισμένοι στο CowboyTV για περισσότερα νέα!

Πηγή: hearthstone.blizzpro.com

Comments

Scroll To Top