Πρώτες εντυπώσεις από το Playground LTM

12 μήνες πριν.

Ένας μεγάλος καμβάς ή μία αρένα εξάσκησης;

Μπορεί να καθυστέρησε, μπορεί να είχε τα θεματάκια του αλλά επιτέλους το Playgrounds LTM είναι διαθέσιμο για όλους και ειλικρινά… Είναι από τα καλύτερα modes που έχουμε δει ποτέ στο παιχνίδι!

Από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του, οι παίχτες συρρέουν στους servers μόνοι ή με παρέα για να κάνουν ό,τι πραγματικά θέλουν. Δεν είναι λίγοι αυτοί που δοκίμασαν τις καλλιτεχνικές τους ικανότητες δημιουργώντας… Περίεργα αλλά και φαντασμαγορικά έργα τέχνης τα οποία φυσικά δεν παρέλειψαν να μοιραστούν με τον υπόλοιπο κόσμο στο reddit!

[image_slideshow slides=»216216,216217″ /]

Από την άλλη μεριά οι πιο… Προοδευτικοί παίχτες επέλεξαν να μπουν στο ίδιο παιχνίδι με τους πιο «δυνατούς» φίλους τους και να δοκιμάσουν να τους κερδίσουν σε build ή gun fight. Πολλοί επαγγελματίες παίχτες μάλιστα έδειξαν την όλη διαδικασία στο stream τους με μερικούς να συμμετέχουν και σε «τουρνουά» για να βρεθεί ο καλύτερος.

Όλα τα παραπάνω θα συνεχιστούν για αόριστο, μέχρι στιγμής, χρονικό διάστημα μιας που η Epic δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμα κάποια ημερομηνία λήξης για το event. Το γεγονός ότι υπάρχει το «LTM» δίπλα από το όνομά του μας κάνει να πιστεύουμε ότι δεν θα μείνει εδώ για πάντα. Μέχρι τότε, μείνετε συντονισμένοι στο CowboyTV για περισσότερα νέα!

Comments

Scroll To Top