Σήμερα το πρώτο παιχνίδι της εθνικής PUBG

1 έτος πριν.

Ακούμε όλοι το πειρατικό να ηχεί;

Έτοιμη να αντιμετωπίσει όποιο εμπόδιο σταθεί στο δρόμο της είναι η Ελληνική αποστολή στο Nations Cup της Auzom. Με λίγες ώρες να μας χωρίζουν από το πρώτο παιχνίδι, όλοι οι Έλληνες fans έχουν αρχίσει να εξοπλίζονται με τα κατάλληλα εφόδια για να παρακολουθήσουν τους αγαπημένους τους παίχτες!

Με αρχηγό το Botsman της HoN θα κάνουμε την πρώτη μας εμφάνιση στο Lobby 1 στις 21:00 (ώρα Ελλάδος) για 8 rounds στη «qualifier» φάση του τουρνουά η οποία θα διαρκέσει δύο μέρες (4 παιχνίδια σήμερα και 4 παιχνίδια αύριο). Με βάση τα kills και το placement σε αυτά τα παιχνίδια θα διαμορφωθεί η τελική κατάταξη που μεταξύ άλλων θα καθορίσει τις κορυφαίες 16 χώρες που θα πάρουν το χρυσό εισιτήριο για την επόμενη φάση (7-8 Ιουλίου).

Εμείς ευχόμαστε καλή επιτυχία στην ομάδα και ελπίζουμε σύντομα να γράψουμε για τις επιτυχίες της. Όσο για εσάς, μην ξεχάσετε να συντονιστείτε εκείνη την ώρα στο επίσημο κανάλι της Auzom στο Twitch για να στηρίξετε την αποστολή! Μέχρι τότε, μείνετε συντονισμένοι στο CowboyTV για περισσότερα νέα!

Πηγή: pubg.auzom.gg

Comments

Scroll To Top