Επίθεση DDOS χθες το βράδυ στη Blizzard

12 μήνες πριν.

Προβλήματα με τους servers του Overwatch

Στην απενεργοποίηση του Overwatch αναγκάστηκε να προβεί εχθές το βράδυ η Blizzard ύστερα από DDOS επίθεση που δέχθηκε το δίκτυό της.

Η εταιρεία παρατήρησε ορισμένα προβλήματα στους servers αργά το βράδυ που επηρέαζαν την λειτουργία όλων των παιχνιδιών της. Από kicks μέχρι προβλήματα κατά τη σύνδεση των παιχτών κάτι σίγουρα δεν πήγαινε καλά, και ευτυχώς έγινε γνωστό αρκετά γρήγορα. Η «επίθεση» διήρκεσε κοντά στις 7-8 ώρες αλλά η Blizzard ήθελε να είναι σίγουρη ότι όλα δούλευαν σωστά πριν ξαναβγεί on-line.

Φυσικά, δεν είναι λίγοι αυτοί που έμειναν με το παράπονο. Χαμένα ranked/competitive games και πολλές ώρες κοιτώντας το client να χαροπαλεύει έχουν οδηγήσει πολλούς παίχτες στο reddit και τα Forums του παιχνιδιού και είναι… Έξαλλοι!

Η Blizzard δεν έχει συνηθίσει το κοινό της σε τέτοιου είδους προβλήματα αλλά όταν αυτά συμβαίνουν, προσπαθεί να το επανορθώσει με τον καλύτερο τρόπο (λογικά θα δούμε μερικά δωράκια στους λογαριασμούς μας πολύ σύντομα). Μέχρι τότε, μείνετε συντονισμένοι στο CowboyTV για περισσότερα νέα!

Πηγή: dotesports.com

Comments

Scroll To Top