Στα $20 εκατομμύρια το prize pool για το International 8

12 μήνες πριν.

Και συνεχίζει να ανεβαίνει!

Το αστρονομικό ποσό των 20 εκατομμυρίων δολαρίων έχει φτάσει και έχει ξεπεράσει το φετινό prize pool για το The International τουρνουά για τη Dota 2.

Έχοντας υπ’ όψιν τα $1,6 εκατομμύρια που η ίδια η εταιρεία έδωσε πριν από λίγους μήνες, πάνω από $18 εκατομμύρια έχουν συγκεντρωθεί μόνο από τους fans του παιχνιδιού. Ένας προς ένας έβαλαν το δικό τους λιθαράκι με την αγορά του Battle Pass ανεβάζοντας έτσι το prize pool για τους αγαπημένους τους επαγγελματίες παίχτες.

Μπορεί το νούμερο να είναι μεγάλο, παρ’ όλα αυτά βρίσκεται σχεδόν μισό εκατομμύριο πίσω από το περσινό στην αντίστοιχη χρονική περίοδο. Μπορείτε να παρακολουθείτε εδώ την πορεία του prize pool σε σύγκριση με αυτά τον προηγούμενων ετών.

Έχουν μείνει 52 ολόκληρες ημέρες για την λήξη του Battle Pass. Τα μάτια είναι όλα στραμμένα στο prize pool και η αγωνία σχετικά με το αν θα καταφέρει να σπάσει ένα ακόμα ρεκόρ είναι μεγάλη. Απομένουν δύο ολόκληροι μήνες για να το μάθουμε. Μέχρι τότε, μείνετε συντονισμένοι στο CowboyTV για περισσότερα νέα!

Πηγή: dota2.prizetrac.kr

Comments

Scroll To Top