Ανώνυμη δωρεά $100,000 στο stream του Ninja

1 έτος πριν.

Για καλό σκοπό!

Με τίποτα λιγότερο από το απίστευτο ποσό των εκατό χιλιάδων δολαρίων αποφάσισε να βοηθήσει ένας ανώνυμος δωρητής την προσπάθεια του Ninja να συγκεντρώσει χρήματα για το GuardianCon 2018. Ο Ninja, μαζί με άλλους streamers ένωσαν τις δυνάμεις τους συγκεντρώνοντας πόρους για το St. Jude Children’s Research Hospital το οποίο μεταξύ άλλων αγωνίζεται για την ίαση του παιδικού καρκίνου. Η αντίδρασή του… Μοναδική!

https://www.youtube.com/watch?v=a6EbLGwtj9c

Δεν είναι η πρώτη και δεν φανταζόμαστε η τελευταία φορά που ο Ninja έρχεται στην πρώτη γραμμή σε ότι έχει να κάνει με φιλανθρωπίες. Ο 27χρονος streamer και παγκόσμιο φαινόμενο έχει συγκεντρώσει εκατομμύρια για να βοηθήσει ιδρύματα και ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Όσο για τον ανώνυμο δωρητή, εντάσσεται στην λίστα χιλιάδων άλλων που έβαλαν το δικό τους λιθαράκι σε αυτή την προσπάθεια. Κάθε στόχος και ρεκόρ έχει καταρριφθεί στο GuardianCon 2018 και με ένα τελευταίο Σαββατοκύριακο να μας περιμένει, πραγματικά κανένας δεν γνωρίζει που μπορεί να φτάσει. Μέχρι τότε, μείνετε συντονισμένοι στο CowboyTV για περισσότερα νέα!

Πηγή: tiltify.com

Comments

Scroll To Top