Προβλήματα στα πρώτα Summer Skirmish

11 μήνες πριν.

Μακρυά από eSports ready.

Λίγη περισσότερη δουλειά φαίνεται να θέλουν τα custom games για να φιλοξενήσουν competitive ομάδες σύμφωνα με όσα είδαμε την πρώτη εβδομάδα των Summer Skirmishes. Δεκάδες δημοφιλείς παίχτες και streamers πέρασαν το δικό τους Γολγοθά σε παιχνίδια με υπερβολικό lag σε σημείο που δεν μπορούσαν να περάσουν ούτε μέσα στο zone!

Η Epic κατάλαβε γρήγορα ότι αυτό δεν μπορούσε να συνεχιστεί και αναγκάστηκε να βάλει ένα τέλος στα μισά του τουρνουά. Οι σχολιαστές τόνισαν πως αυτός είναι εξ’ άλλου και ο λόγος που τέτοια tours λαμβάνουν χώρα, για να βρεθούν προβλήματα στο παιχνίδι. Αυτό βέβαια δεν δικαιολογεί τα 250 χιλιάδες δολάρια του prize pool, τα οποία πραγματικά ήταν σαν να δόθηκαν μέσω κλήρωσης.

Το παιχνίδι ομολογουμένως έχει ακόμα πολύ δρόμο για να γίνει eSport. Παρ’ όλα αυτά, η εταιρεία προσπαθεί να είναι ειλικρινείς μαζί μας και με κάθε patch προσπαθεί να το φέρει ένα βήμα πιο κοντά στην επιθυμητή θέση! Ας ελπίσουμε ότι θα το καταφέρει σύντομα. Μέχρι τότε, μείνετε συντονισμένοι στο CowboyTV για περισσότερα νέα!

Πηγή: dotesports.com

Comments

Scroll To Top