Το μεγάλο αντίο στον παλιό κέρσορα

11 μήνες πριν.

Δάκρυα, εκνευρισμός και αναζήτηση mods.

Με δάκρυα στα μάτια και με βαριά καρδιά σήμερα εκατομμύρια παίχτες πάτησαν το «update» στον Client του παιχνιδιού γνωρίζοντας ότι κάθε τι που θύμιζε τον παλιό κέρσορα θα χανόταν μια για πάντα. Ο νέος κέρσορας πέρασε τον δικό του Γολγοθά για να ετοιμαστεί. Χρειάστηκαν τρεις διαφορετικές version και μήνες ολόκληροι στο PBE για να καταλήξει η εταιρεία. Τελικά, ιδού το αποτέλεσμα!

[image_slideshow slides=»216588,216587,216586,216585″ /]

Όσο αντικειμενικά όμορφο και να έφτιαχνε τον νέο κέρσορα η εταιρεία, δεν θα πλησίαζε ποτέ την αίγλη και την oldschool-ιά του παλιού. Ήταν ένα από τα τελευταία πράγματα που άντεξαν στο πέρασμα του χρόνου και θύμιζαν τις παλιές season-1-και-πριν εποχές του παιχνιδιού.

Μία μικρή μάχη είχε ξεσπάσει στα Forums με fans να απαιτούν επιλογή για τον παλιό κέρσορα, η οποία εν τέλη και εγκρίθηκε (Options>Interface Menu) .

Καλώς ή κακώς, το παιχνίδι πρέπει να πάει μπροστά, δεν λέω ότι προτεραιότητα είναι ένας νέος κέρσορας αντί για ένα σωστό patch αλλά είναι ένα βήμα ανανέωσης για το παιχνίδι που θα το φέρει πιο κοντά σε αυτό που έχει οραματιστεί η εταιρεία. Μέχρι τότε, μείνετε συντονισμένοι στο CowboyTV για περισσότερα νέα!

Πηγή: dotesports.com

Comments

Scroll To Top