Έλληνες Youtubers και Streamers ενώνονται για καλό σκοπό

11 μήνες πριν.

Λίγα λόγια για το Geeks For Charity!

Μία νέα προσπάθεια για την βοήθεια ανθρώπων που το έχουν ανάγκη αρχίζει να παίρνει μορφή, επικεντρωμένη σε Έλληνες Youtubers και Streamers. Η ομάδα «Geeks For Charity» ξεκίνησε πριν από λίγες ημέρες σαν ένα όνειρο του Θοδωρή Παπουτζόγλου  και έχει συγκεντρώσει ήδη μια ομάδα πρόθυμων creators για να πετύχει τους στόχους της.

Η ομάδα θέλει να δείξει στον κόσμο ότι το gaming community δεν απαρτίζεται από άτομα, εθισμένα, όπως αυτά που προβάλουν τα media και είμαστε κάτι παραπάνω από χρήστες «ψηφιακής ηρωίνης», αλλά μία κοινότητα ανθρώπων που μπορεί να λειτουργήσει σαν σύνολο για καλό σκοπό.

Πρωταρχικός στόχος θα είναι η συγκέντρωση χρημάτων για μεμονωμένες περιπτώσεις ανθρώπων που χρειάζονται οικονομική υποστήριξη για την καταπολέμηση διάφορων ασθενειών. Αυτό θα επιτυγχάνεται μέσω Charity Streams (επί το πλείστον) δηλαδή, ζωντανών μεταδόσεων για τη συγκέντρωση ενός ποσού.

Η ομάδα φαίνεται αρκετά αποφασισμένη και πολύ σύντομα θα δούμε τα παραπάνω να γίνονται πράξη. Αυτό που ο καθένας μας μπορεί να κάνει για να στηρίξει την προσπάθεια είναι να κάνει ένα like στην επίσημη σελίδα του Geeks For Charity για να ενημερώνεται για ερχόμενα streams και πολλά άλλα!

Πηγή: www.facebook.com

Comments

Scroll To Top