Γίνετε masters του Mid Lane με τα guides του Faker!

11 μήνες πριν.

Ο άσσος ξεκινά την δική του σειρά.

Μία σειρά οδηγών για τη μεσαία λωρίδα φαίνεται να ετοιμάζει ο άσσος της SKT T1, Faker. Ο μοναδικός mid laner, ύστερα από αρκετά χρόνια στην ενεργό δράση αποφάσισε να κάνει μια συγκροτημένη προσπάθεια για την δημιουργία guides για συγκεκριμένους Champions αλλά και το mid lane γενικότερα.

Ο οργανισμός του ανακοίνωσε τα πλάνα μόλις πριν λίγες ώρες με το πρώτο guide να έχει κάνει ήδη την εμφάνισή του στην Naver, μία κορεάτικη πλατφόρμα. Ιδού το πρόγραμμα των uploads!

19 Ιουλίου – Zoe

26 Ιουλίου – Zed

2 Αυγούστου – Ryze

9 Αυγούστου – Ahri

16 Αυγούστου – Ανάγνωση του χάρτη

23 Αυγούστου – Κίνηση στον χάρτη

Το κακό είναι ότι θα χρειαστεί να ακούμε τη φωνή του στα Κορεάτικα, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα καταλαβαίνουμε τίποτα. Εκτός φυσικά αν… Κάποιος reddit user όπως ο u/andrewkim941 κάνει την μετάφραση για εμάς.

Η παραπάνω σειρά είναι ένα πραγματικό διαμάντι και θα ήταν κρίμα να μην μπορεί όλος ο κόσμος να την απολαύσει στα Αγγλικά. Λογικά μετά τη λήξη της, είτε ο οργανισμός είτε κάποιος ήρωας θα την μεταφράσει με σωστό τρόπο έτσι ώστε να είναι προσβάσιμη από τους εκατομμύρια fans του παιχνιδιού. Μέχρι τότε, μείνετε συντονισμένοι στο CowboyTV για περισσότερα νέα!

Πηγή: www.instagram.com

Comments

Scroll To Top