Η νέα κάρτα του Boomsday περιέχει 18 decks

11 μήνες πριν.

Και όμως η Blizzard τα κατάφερε!

Μία νέα κάρτα που έφερε τα πάνω κάτω στα δεδομένα του Hearthstone έδωσε στο φως πριν από λίγες ώρες η Blizzard. Ο Whizbang the Wonderful δίνει την δυνατότητα στον ιδιοκτήτη του να έχει 18 λίστες στη διάθεσή του κάθε φορά που πατάει Play! Περίπου…

Βλέπετε, ο Whizbang μπορεί τεχνικά να μας παρέχει πρόσβαση σε 18 λίστες αλλά φυσικά δεν μας επιτρέπει να επιλέξουμε αυτή που θέλουμε. Επιπλέον, μην νομίζετε ότι θα είναι τίποτα φανταχτερά decks με νέες ή παλιές κάρτες, αντί αυτού θα είναι οι δύο «προτεινόμενες» λίστες για το κάθε Class, συνεπώς μην περιμένετε να είναι και πολύ καλές.

Είναι σίγουρα μια πολύ ενδιαφέρουσα και διασκεδαστική κάρτα. Οι τρόποι χρήσης της ποικίλουν από troll μέχρι και στο να μετατραπεί σε κάρτα που θα βοηθήσει τον παίχτη να δοκιμάσει διάφορα decks του expansion πριν πάρει την απόφαση να craftάρει οτιδήποτε. 

Σε κάθε περίπτωση, ήταν μία πανέξυπνη ιδέα από την Blizzard και ακόμα και αν δεν δει competitive play θα είναι μία σίγουρη πηγή γέλιου και Challenge για τους πιο… Σκληραγωγημένους παίχτες! 

Μείνετε συντονισμένοι στο CowboyTV για περισσότερα νέα!

Πηγή: www.pcgamer.com

Comments

Scroll To Top