Αλλαγές στην Q του Lee Sin

11 μήνες πριν.

Ήδη στο PBE!

Να δώσει στον Lee Sin μία παραπάνω ώθηση φαίνεται να θέλει η Riot σύμφωνα με το τελευταίο update στο PBE. Mε ένα win rate κάτω από 49%, η εταιρεία θεώρησε αναγκαίο να περάσει μία αρκετά σημαντική αλλαγή στην Q για να τον φέρει στα ίσα του.

Πλέον, αντί να κάνει εξτρά damage με βάση το HP που λείπει από το στόχο του (8%) θα περνάει μέχρι και 150% περισσότερο (+50% από bonus AD) ανάλογα με το πόσο χαμηλά είναι ο αντίπαλός του.

Δεν χρειάζεται να κοιτάμε τόσο τα νούμερα. Το αποτέλεσμα είναι πάρα πολύ απλό. Η Q είναι μία από τις βασικές πηγές damage του ήρωα και πλέον θα είναι πιο αποτελεσματική στο mid-late game απ’ ότι στο early. Αυτό με λίγα λόγια σημαίνει ότι μπορεί να είναι κάτι παραπάνω από ένα «εργαλείο» για picks στο late game.

Το μόνο κακό είναι ότι πλέον έχουμε όλοι συνηθίσει να «εκτελούμε» αντιπάλους στο level 1, κάτι που θα γίνει αισθητά πιο δύσκολο από εδώ και στο εξής. Για αυτό λοιπόν, καλό θα ήταν να σκεφτόμαστε καλά πριν ξαναπατήσουμε το ρημάδι το κουμπί. Οι αλλαγές αναμένονται μαζί με το patch 8.15 την επόμενη εβδομάδα. Μέχρι τότε, μείνετε συντονισμένοι στο CowboyTV για περισσότερα νέα!

Πηγή: dotesports.com

Comments

Scroll To Top