Μάθετε το lore της Runeterra μέσα από αποστολές

11 μήνες πριν.

Και φυσικά… Με πολλά δώρα!

Μέσα από διάφορα missions φαίνεται να θέλει η Riot να μας κινήσει το ενδιαφέρον για να μάθουμε περισσότερα για τον νέο χάρτη και το lore του παιχνιδιού. Ο νέος χάρτης της Runeterra υπόσχεται να δώσει μία πιο ξεκάθαρη εικόνα στον κόσμο από τον οποίο οι ήρωες του League of Legends προέρχονται.

Συνολικά θα υπάρχουν 11 missions, δέκα εκ των οποίων απλά θα ζητούν νίκη με ή ενάντια σε Champions από μία συγκεκριμένη περιοχή. Όσο περνάνε οι μέρες όλο και περισσότερες αποστολές θα αποκαλύπτονται μιας που για την ώρα έχουμε τα Mount Targon, Noxus και Ionia. Με κάθε επιτυχημένη αποστολή οι παίχτες θα λαμβάνουν και το εκάστοτε icon της περιοχής.

Μόλις τελειώσουν οι πρώτες δέκα, η ενδέκατη θα ξεκλειδωθεί και θα δίνει στους παίχτες με την ολοκλήρωσή της, το icon της Runeterra  καθώς και ένα Key Fragment (ναι, wow).

Η ιδέα της Riot να δώσει έμφαση στο lore του παιχνιδιού είναι αρκετά έξυπνη. Είναι κάτι που ενδιαφέρει τόσο καινούργιους, όσο και βετεράνους του παιχνιδιού. Φυσικά, τα μικρά δωράκια εδώ και εκεί δίνουν ένα παραπάνω κίνητρο στους παίχτες να κάνουν ή να παίξουν κάτι διαφορετικό για να ξεφύγουν από τη «μονοτονία» των Ranked games. Ας ελπίσουμε ότι θα είναι όσο συναρπαστικό υπόσχεται. Μέχρι τότε, μείνετε συντονισμένοι στο CowboyTV για περισσότερα νέα!

Πηγή: map.leagueoflegends.com

Comments

Scroll To Top