Ετοιμαστείτε για το επόμενο Solo Showdown

11 μήνες πριν.

Η διάκριση παίρνει μεγαλύτερη αξία!

Μία ευκαιρία για να αποδείξετε ότι ανήκετε στους καλύτερους των καλύτερων θα σας δώσει για άλλη μια φορά η Epic Games με το ερχόμενο Solo Showdown Event!

Όσοι έχετε δημιουργήσει το λογαριασμό σας πριν τις 18 Ιουλίου και είστε άνω των 16 ετών θα μπορείτε να παίξετε 25 παιχνίδια και με βάση την επίδοσή σας να καταταγείτε στο Leaderboard που θα δημιουργηθεί. Οι κανόνες είναι απλοί. Υπάρχει αρχικά ένα σύστημα πόντων, βάση του οποίου θα γίνει το placement και θα βρεθούν οι κορυφαίοι 100 που θα πάρουν rewards.

  • Κάθε elimination σας δίνει 6 πόντους έξτρα

Τα rewards θα δοθούν φυσικά υπό την μορφή V-bucks και θα μοιραστούν με τον ακόλουθο τρόπο:

1ος:  50,000 V-Bucks

2ος – 4ος:  25,000 V-Bucks

5ος – 50ος:  13,500 V-Bucks

51ος – 100ος:  7,500 V-Bucks

Αυτό όμως που οι παίχτες θα κυνηγήσουν φυσικά δεν είναι τα V-bucks. Μία καλή θέση στο Leaderboard ίσως εξασφαλίσει το εισιτήριό σας για ένα ερχόμενο Summer Skirmish. Ας μην ξεχνάμε ότι ο νικητής της προηγούμενης εβδομάδες βρέθηκε έτσι στο διαγωνισμό και έφυγε πάνω από $100,000 πλουσιότερος!

Ξεκινά στις 6 η ώρα σήμερα και θα μπορείτε να ολοκληρώσετε τα παιχνίδια μέχρι τη Δευτέρα ίδια ώρα. Να είστε προσεκτικοί και να κυνηγάτε το placement περισσότερο από τα kills μιας που έτσι θα έχετε περισσότερες πιθανότητες να βρεθείτε ψηλά στον πίνακα! Σας ευχόμαστε καλή τύχη!

Μείνετε συντονισμένοι στο CowboyTV για περισσότερα νέα!

Πηγή: www.epicgames.com

Comments

Scroll To Top