Η ομάδα του Ninja ανακοινώνει το Fortnite roster της

11 μήνες πριν.

Δυναμικά η Luminosity στην competitive σκηνή!

Με ένα δυνατό τετραμελές roster η Luminosity Gaming θα κυνηγήσει την πρωτιά στα ερχόμενα τουρνουά της 2018-2019 competitive σεζόν στο Fortnite:BR. Με πάνω από 100 εκατομμύρια δολάρια να διακυβεύονται, ο οργανισμός αποφάσισε να κλειδώσει το squad του όσο είναι ακόμα… Νωρίς!

Chris «crowdotwave» Merryweather

Abdiel «Aragon» Ortega

Brian «beesox» Song

Nate «kreo» Kou

Παίχτες υψηλού επιπέδου, τουλάχιστον για τα NA standards με αρκετή εμπειρία σαν Solos αλλά και σαν ομάδα. Σίγουρα ένας άξιος αντίπαλος για όποια επίδοξη ομάδα κυνηγά να διακριθεί.

Για όσους δεν γνωρίζουν, η Luminosity Gaming είναι η ομάδα στην οποία ανήκει ο Ninja και ο SypherPK σαν streamers και έχει γίνει παγκοσμίως γνωστή λόγο του Fortnite αλλά και άλλων esports όπως το CS:GO στα οποία έχει επενδύσει. Είναι λογικό λοιπόν να περιμένουμε ότι ο Ninja ίσως χρησιμοποιηθεί και σαν sub στο μέλλον μιας που δεν είναι καθόλου κακός παίχτης και ο ίδιος!

Με όλο και περισσότερες ομάδες να «βουτάνε» τους παίχτες από εδώ και από εκεί, οι επόμενες που θα θελήσουν να κάνουν ανάλογο βήμα ίσως βρουν τα πράγματα λίγο πιο δύσκολα. Θα έχει πολύ ενδιαφέρον να της δούμε όλες μαζί στο νησί του Fortnite για να πάρουμε μια ιδέα για το ποια μπορεί να είναι η καλύτερη. Μέχρι τότε, μείνετε συντονισμένοι στο CowboyTV για περισσότερα νέα!

Πηγή: luminosity.gg

Comments

Scroll To Top