Η πρώτη νίκη του Teemo στο LCK

11 μήνες πριν.

Ετοιμαστείτε τώρα να παίξετε Ranked…

Το πρώτο του Victory screen είδε πριν από λίγες ώρες ο μικρός διάβολος του League of Legends, Teemo, στο καλοκαιρινό Split του LCK.  Σαν ήρωας, έχει μια περίεργη ιστορία στην μεγάλη σκηνή και ειδικά στο LCK. Δεν ήταν λίγες οι φορές που επιλέχθηκε από τις ομάδες κατά λάθος ενώ κάποιος παίχτης έκανε «πλάκα». Περιττό να σας πούμε ότι τέτοια μοιραία λάθη συνοδεύτηκαν από τρομερές ήττες.

Οι Griffin όμως θεωρούν το pick αρκετά δυνατό αυτή τη στιγμή και το έχουν εξασκήσει. Ο «Viper» είδε το άνοιγμα με το «αδύναμο» στο lane αντίπαλο ADC και ήξερε ότι ο Teemo θα ήταν ιδανική και ενοχλητική επιλογή απέναντί του. Αν κρίνουμε από το αποτέλεσμα, είχε απόλυτο δίκιο!

Αν και ο Yasuo του Chovy έκανε όλη τη «βρόμικη» δουλειά στο παιχνίδι, ο Teemo ήταν εκεί με τα Blinds και το Poison να παρέχει υποστήριξη. Η νίκη έρχεται να μας αποδείξει πως ένα τόσο… Ανορθόδοξο pick άμα επιλεγεί τη σωστή στιγμή από τα σωστά χέρια μπορεί να αποφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα. Λέτε να ακολουθήσει κάποια άλλη ομάδα το παράδειγμα των Griffins; Ο χρόνος θα το δείξει! Μέχρι τότε, μείνετε συντονισμένοι στο CowboyTV για περισσότερα νέα!

Comments

Scroll To Top