Ο «αντικαταστάτης» του Faker σαρώνει τα πάντα

11 μήνες πριν.

Τρεις σερί νίκες για την SKT T1!

Μικρή ανάσα σε πιθανώς μία από τις χειρότερες σεζόν της πήρε η SKT T1 με τρεις σερί νίκες στα τελευταία της παιχνίδια. Ύστερα από μερικές εβδομάδες πειραματισμού με βασικούς και αναπληρωματικούς παίχτες, η κάτοχος τριών παγκοσμίων τίτλων ομάδα φαίνεται πως βρήκε τη χρυσή τομή, και αυτή… Δεν περιέχει το όνομα του Faker!

Ο Pirean πρόσφατα εμφανίστηκε με την main ομάδα σαν αντικαταστάτης του θρυλικού mid laner και η απόδοσή του δεν είναι καθόλου άσχημη. Σε γενικές γραμμές, όλο το squad απέδωσε εξαιρετικά στα τελευταία παιχνίδια. Το θέμα είναι ότι αυτά τα games ήταν ενάντια σε ομάδες που… Δεν θα λέγαμε ότι σκίζουν στο Split (με εξαίρεση την Hanwha Life Esports) που βρίσκεται πέμπτη στον βαθμολογικό πίνακα με σκορ 8-6 έναντι στο 7-7 της SKT T1.

Μπορεί η περσινή σεζόν να τελείωσε λίγο άγαρμπα για τη μεγάλη ομάδα και να δυσκολεύεται κάπως να βρει τον εαυτό της στα Splits. Σιγά σιγά όμως έχει αρχίσει να προετοιμάζεται για το τουρνουά το οποίο πραγματικά μετράει, τα Worlds. Αυτό φυσικά, αν καταφέρει να προκριθεί! Μέχρι τότε, μείνετε συντονισμένοι στο CowboyTV για περισσότερα νέα!

Comments

Scroll To Top