Η London Spitfire στην κορυφή του Overwatch League

11 μήνες πριν.

Οι πρώτοι πρωταθλητές!

Ύστερα από ένα χρόνο σκληρής προσπάθειας και τρία ψύχραιμα παιχνίδια στα τελικά της διοργάνωσης ενάντια στην Philadelphia Fusion, η ομάδα της London Spitfire είναι η πρώτη που στέφεται βασίλισσα στο Overwatch League!

Η τεραστίων διαστάσεων λίγκα ήταν σίγουρα ένα υπόδειγμα διοργάνωσης και όλα επί το πλείστον εξελίχθηκαν βάσει προγράμματος μέσα στη χρονιά. Αν και οι LS έδειξαν ότι είναι πλασμένοι για αυτό το τρόπαιο, έχουμε δει αμέτρητες φορές ομάδες να χάνονται σε play-offs και ειδικά σε τελικούς. Ευτυχώς όμως δεν απογοήτευσε!

Το 3-0 ενάντια σε μία ομάδα αστέρων ήταν όμως κάτι που κάποιοι δεν περίμεναν. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να αναγνωρίσουμε και την προσπάθεια της PS η οποία για να βρέθηκε στον τελικό, σίγουρα έκανε κάτι σωστά μέσα στη χρονιά. Με λίγους μήνες να μας χωρίζουν από την δεύτερη σεζόν θα έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε τις αλλαγές που θα κάνουν οι ομάδες και φυσικά, αν οι πρωταθλητές μας θα καταφέρουν να διατηρηθούν στην κορυφή. Μέχρι τότε, μείνετε συντονισμένοι στο CowboyTV για περισσότερα νέα!

Πηγή: dotesports.com

Comments

Scroll To Top