Η αντίδραση του DrDisrespect στο νέο update

12 μήνες πριν.

Μάλλον, η έλλειψη αυτής…

Με άκρα συγκέντρωση και προμελετημένα λόγια ο DrDisrespect ανάλυσε το νέο PUBG update σε πρόσφατο stream του. Ο δημοφιλής streamer για άλλη μια φορά με το δικό του μοναδικό τρόπο εξέφρασε τα συναισθήματά του για ένα ακόμα patch με την υπογραφή της PUBG Corp.

Δεν είναι μυστικό ότι πολλοί παίχτες και streamers έχουν «κουραστεί» να βλέπουν ανούσιες αλλαγές και νέο περιεχόμενο σε κάθε update χωρίς βασικά προβλήματα να διορθώνονται. Από το cheating μέχρι bugs όπως αόρατα όπλα που δεν εμφανίζονται στο χάρτη ακόμα και αφού έχουμε πέσει έχουν σίγουρα αποθαρρύνει πάρα πολλούς τουλάχιστον από το να διαβάζουν τα patch notes.

Με το κοινό του PUBG σταδιακά πλέον να μειώνεται, η εταιρεία σίγουρα πρέπει να καταβάλει υπεράνθρωπες προσπάθειες ώστε να κρατήσει τους παίχτες και φυσικά να φέρει καινούργιους. Με το τέλος του 2018 στο μακρινό ορίζοντα ίσως το αποτέλεσμα του έτους να μην είναι αυτό που η εταιρεία περιμένει. Φυσικά, έχει αρκετούς μήνες να το διορθώσει. Μέχρι τότε, μείνετε συντονισμένοι στο CowboyTV για περισσότερα νέα!

Πηγή: www.reddit.com

Comments

Scroll To Top