Ταξίδι στην πηγή με την νέα Akali

12 μήνες πριν.

Bug ή mechanic;

Μία πολύ ενδιαφέρουσα αλλά διόλου χρήσιμη ιδιότητα φαίνεται να έχει η νέα «E» της Akali. Κάτω από ορισμένες συνθήκες και με σωστό timing μπορεί να επιτρέψει στην Akali να κάνει βουτιά στην αντίπαλη πηγή και να βρει τραγικό θάνατο στα χέρια του προ-λίγου «στόχου» της!

Το περίεργο είναι ότι το παραπάνω «mechanic» δεν φαίνεται να είναι bug. Η ability λειτουργεί ακριβώς όπως περιγράφει η Riot με την μόνη διαφορά ότι τα γραφικά κατά τη διάρκεια του «ταξιδιού» της φαίνονται κάπως περίεργα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τέτοιου είδους «bugs» και όλα έχουν να κάνουν με τα ελάχιστα εκατοστά του δευτερολέπτου στα οποία ο αντίπαλός μας «τεχνικά» έχει ολοκληρώσει το recall αλλά βρίσκεται ακόμα στη θέση του.

Η Riot προφανώς δεν προνόησε και πλέον ζούμε με τα αποτελέσματα αυτής της αμέλειας. Σε κάθε περίπτωση, δεν νομίζουμε να καθορίσει παιχνίδια. Ο μόνος λόγος για να ταξιδεύσουμε στη αντίπαλη πηγή είναι για να δούμε αν όντως θα πιάσει, κάτι που δυστυχώς ο παραπάνω παίχτης έμαθε με τον άσχημο τρόπο. 

Μείνετε συντονισμένοι στο CowboyTV για περισσότερα νέα!

Πηγή: dotesports.com

Comments

Scroll To Top