Δύο νέοι ήρωες και μεγάλα updates έρχονται στο League Of Legends

12 μήνες πριν.

Γεμάτο το Champion Roadmap.

Όποτε έχει Champion RoadMap από την Riot Games, τα nerds του League Of Legends έχουν νέους λόγους να χαρούν, και το πιο πρόσφατο Roadmap δεν αποτελεί εξαίρεση.

Για αρχή, η εταιρεία φαίνεται να μίλησε για αλλαγές στον Nunu, αλλά δεν έδωσε παραπάνω πληροφορίες για το update. Ωστόσο θα είναι το μεγαλύτερο update μετά την Akali και τα μόνα στοιχεία που έχουμε είναι η φωτογραφία παρακάτω, που δείχνει μια πιο στενή σχέση ανάμεσα στον Nunu και το Yeti του, Willump.

Αν και κύριος στόχος της εταιρείας φαίνεται να είναι τα visual updates, η εταιρεία δεν κρατήθηκε και έκανε νύξεις για όχι έναν, αλλά δύο νέους χαρακτήρες. Ο πρώτος μάλλον θα είναι κάποιος πολύχρωμος mage, ανησυχητικά ίδιος με την Zoe και ο δεύτερος θα είναι κάποιος «φυλακισμένος». Δείτε όμως από μόνοι σας τις φωτογραφίες για να μας πείτε τη γνώμη σας.

[image_slideshow slides=»217079,217080″ /]

Το τρίτο κομμάτι των αποκαλύψεων αναφέρεται στον Ezreal και στις αλλαγές που θα δεχθεί στην W του. 

Μαζί με το makeover του Ezreal, τόσο η Kayle όσο και η Morgana θα λάβουν update. Η πρώτη θα δεχθεί μεγαλύτερες αλλαγές, τόσο σε visuals όσο και σε ικανότητες, ενώ της Morgana θα επικεντρωθούν περισσότερο στα visuals, καθώς το gameplay της είναι αρκετά σταθερό. 

Όπως βλέπετε η εταιρεία μας άφησε με περισσότερες απορίες απ’ότι μας έλυσε, αλλά ένα είναι σίγουρο. Το μέλλον είναι γεμάτο για το League Of Legends.

Πηγή: dotesports.com

Comments

Scroll To Top