Η νέα σκοτεινή ιστορία της Syndra

10 μήνες πριν.

Ίσως είχαμε το teaser ενός επόμενου Champion.

Μία ιστορία γεμάτη lore δημοσίευσε πριν από λίγη ώρα η Riot Games με «πρωταγωνίστρια» τη Syndra. 

Η ιστορία ονομάζεται «The dreaming Pool» και ομολογουμένως ήταν δύσκολη στην ανάγνωση. Όχι από κακό γράψιμο, αλλά για το πόσες πληροφορίες υπήρχαν. Η Syndra ήταν φυλακισμένη σε μια «φυλακή» της Ionia αφού πριν είχε καταστρέψει έναν ναό.

Όσο βρισκόταν σε αυτή τη φυλακή, η οποία δεν ήταν τίποτε άλλο από μία πισίνα που την κρατούσε ναρκωμένη ήταν αναγκασμένη να ζει ξανά και ξανά το ίδιο όνειρο, μία ανάμνηση από τότε που ήταν μικρή και για πρώτη φορά «ξύπνησε» τις δυνάμεις της.

Μας δίνει μία εικόνα σχετικά με τα πρώτα της χρόνια και πως έφτασε στο σημείο αυτό, τόσο στην ιστορία όσο και στο παιχνίδι. Ταυτόχρονα όμως, είχαμε την εισαγωγή και παρουσίαση ενός νέου χαρακτήρα, του Kalan. Είναι ένας άνθρωπος-γάτα, αποστάτης του Noxus που στράφηκε ενάντια στη φυλή του.

Η ιστορία εμβαθύνει ακόμη περισσότερο στο παρελθόν του και ύστερα από λίγο η δράση και τα γεγονότα που οδήγησαν στην απόδραση της Syndra ξετυλίγονται.

Η ιστορία του Kalan είναι αρκετά ενδιαφέρουσα, σίγουρα καλύτερη από ένα καλό ποσοστό των ηρώων που βρίσκονται ήδη στο League. Παρ’ όλα αυτά δύσκολο να γνωρίζουμε το αν θα τον δούμε και σαν Champion στο μέλλον. Μπορούμε όμως να ελπίζουμε. Συστήνω ανεπιφύλακτα να την διαβάσετε και εσείς! Μέχρι τότε, μείνετε συντονισμένοι στο CowboyTV για περισσότερα νέα!

Πηγή: universe.leagueoflegends.com

Comments

Scroll To Top