Αδίστακτη η Riot με το nerf hammer στη Zoe

10 μήνες πριν.

Πολύ αποδυναμωμένη στο PBE.

Πολύ βαριά nerfs συνάντησε πριν από λίγες ώρες η Zoe με το τελευταίο PBE update. Η κατά περιόδους παντοδύναμη και άλλοτε πολύ-κάτω-του-μετρίου ηρωίδα θα δει σοβαρές μειώσεις στα stats των ικανοτήτων της να έρχονται με το patch 8.16 στους Live Servers. Πάμε αμέσως να δούμε ποιες θα είναι αυτές!

Passive – More Sparkles!

  • Μειώνεται το AP ratio από 32.5% σε 20%.
  • Μειώνεται το damage από 12 με 135 σε 10 με 124.

W – Spell Thief

  • Μειώνεται το AP ratio από 55% σε 40%.

Δεδομένου ότι η Zoe όντως χρειάζεται nerfs, οι αλλαγές είναι πολύ καλά τοποθετημένες. Η εταιρεία στην ουσία αφαίρεσε stats από abilities που δεν έχουν ιδιαίτερο counter-play και άφησε ανέπαφες τις υπόλοιπες.

Το «πρόβλημα» αυτή τη στιγμή είναι ότι η Zoe έχει ένα win rate κοντά στο 48-49% και οι παραπάνω αλλαγές αναμένεται να την ρίξουν ακόμη περισσότερο. Η Riot πιθανώς να βλέπει τα πράγματα λίγο πιο σφαιρικά και να ανησυχεί για το αποτέλεσμα επί μέρους αλλαγών (όπως αυτών στα Runes και σε πολλά tanks). Συνεπώς παίρνει μερικά μέτρα για να αποφύγει καταστάσεις.

Για την ώρα οι αλλαγές βρίσκονται στο PBE και ομολογουμένως έχουν πειράξει την ηρωίδα. Φυσικά, τα στατιστικά του test server δεν είναι καθοριστικά και συνεπώς θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το επόμενο patch για να είμαστε σίγουροι. Μέχρι τότε, μείνετε συντονισμένοι στο CowboyTV για περισσότερα νέα!

Πηγή: www.surrenderat20.net

Comments

Scroll To Top