Ο Faker επιστρέφει στο βασικό roster

9 μήνες πριν.

Αλλά για ένα μόλις παιχνίδι!

Ύστερα από μερικές εβδομάδες στον πάγκο, ο Κορεάτης άσσος του mid lane επιστρέφει επιτέλους στο βασικό roster της SKT T1! Εδώ και αρκετές αγωνιστικές, o οργανισμός δοκιμάζει διαφορετικούς συνδυασμούς για τη main ομάδα έτσι ώστε να βρεθεί η καλύτερη δυνατή πεντάδα που θα οδηγήσει την ομάδα αρχικά στο να πάρει μία καλύτερη θέση στο Split και στη συνέχεια στα Worlds 2018.

Παρ’ όλα αυτά, δεν κράτησε τη θέση του για πολύ και ύστερα από την πρώτη ήττα ενάντια στην Kingzone, ο Pirean επέστρεψε και η ομάδα έχασε και το δεύτερο παιχνίδι της ημέρας.

Ο ίδιος έχει δηλώσει και στο παρελθόν ότι δεν προπονείται τόσο πολύ με την ομάδα του και έχει συγκεντρωθεί περισσότερο στο ladder. Συνεπώς, ίσως χρειαστεί λίγος χρόνος για να βρει τα πατήματά του στην μεγάλη σκηνή. Δεδομένου όμως του επιπέδου του παίχτη, είμαστε σίγουροι ότι θα το καταφέρει, αν φυσικά επιλεγεί για τα ερχόμενα games.

Με την τελική φάση του LCK να πλησιάζει, η SKT πρέπει να πάρει μερικές σοβαρές αποφάσεις σχετικά με το mid lane και όχι μόνο. Ύστερα από μία μέτρια σεζόν, οι επόμενες εμφανίσεις θα καθορίσουν το αν είναι έτοιμη να αγωνιστεί και σε παγκόσμιο επίπεδο. Μέχρι τότε, μείνετε συντονισμένοι στο CowboyTV για περισσότερα νέα!

Comments

Scroll To Top