Ο Meddler στη θέση του Ghostcrawler

11 μήνες πριν.

Σαν Lead Game Designer!

Έναν νέο lead game designer φαίνεται να επέλεξε η εταιρεία πριν από λίγες ώρες. Το όνομα αυτού, Andrei «Meddler» van Roon και έρχεται να αντικαταστήσει τον Greg «Ghostcrawler» Street.

Την απόφαση έκανε γνωστή ο Ghostcrawler σε αντίστοιχο post στα forums του παιχνιδιού. Φυσικά, η θέση του Meddler έπρεπε επίσης να καλυφθεί και έτσι ο Riot Scruffy είναι πλέον ο νέος lead gameplay designer.

Ο Ghostcrawler κατά καιρούς έχει βρεθεί πίσω από διάφορα προβλήματα εντός και εκτός του League. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι έκανε κακή δουλειά όλα αυτά τα χρόνια. Μάλιστα, ο ίδιος θα παραμείνει στην Riot Games χωρίς απαραίτητα το επόμενο project του να έχει να κάνει με το League of Legends.

Με τις φήμες για ένα δεύτερο παιχνίδι από την Riot Games να πληθαίνουν, δεν αποκλείεται να τον δούμε να ασχολείται με αυτό. Όσο για τον Meddler, το έργο του σαν gameplay designer ήταν εξαιρετικό και δύσκολα μπορούμε να φανταστούμε ότι δεν θα καταφέρει και στην νέα του θέση. Μέχρι τότε, μείνετε συντονισμένοι στο CowboyTV για περισσότερα νέα!

Comments

Scroll To Top