Ο Ninja αποφεύγει games με γυναίκες streamers

11 μήνες πριν.

Κανένα πάτημα για τους clickbaiters!

Μία επιλογή που δημιούργησε πολλά ερωτηματικά έχει κάνει ο Ninja από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε το streaming. Ο αστέρας του Twitch εδώ και αρκετούς μήνες βρίσκεται στην κορυφή της πλατφόρμας ενώ είναι αναμφίβολα ο πιο διάσημος Fortnite παίχτης του πλανήτη. Αυτό που έκανε αίσθηση σε πολλούς όμως ήταν το ότι αποφεύγει να παίξει με streamers του αντίθετου φίλου σε duo και squad games.

Ο ίδιος δήλωσε ότι είναι πολύ εύκολο να αρχίσουν να δημιουργούνται φήμες και θέλει να το αποφύγει με κάθε κόστος. Με κάθε σχόλιο, αστείο ή λάθος επιλογή λέξεων μπορεί να ξεσπάει μια θύελλα γεμάτη clickbait, συνωμοσιολογίες και… Reddit posts (φυσικά). Όντως παντρεμένος άνθρωπος και έχοντας δει τι συμβαίνει όταν υπάρχει drama με τη σχέση κάποιου γνωστού streamer δεν θέλει σε καμία περίπτωση να βρεθεί σε αυτή τη θέση. 

Στην τελική, μπορεί κανείς να τον κατηγορήσει; Πριν λίγους μήνες ο Myth άρχισε να παίζει Duos με την Pokimane και τα λίγα, πασπαλισμένα με φλερτ, σχόλιά του οδήγησαν το Twitch chat στο να πιστεύει ότι μπορεί οι δύο streamers να διατηρούν δεσμό! Ναι, μπορεί κανείς να μην επιβεβαίωσε ότι δεν έχουν αλλά ομολογουμένως το θέαμα δεν ήταν καθόλου όμορφο.

Αν είναι να κρατήσουμε κάτι από αυτή την ιστορία είναι ότι κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας ένα μικρό στραβοπάτημα μπορεί κυριολεκτικά να καταστρέψει καριέρες. Ο Tyler όμως το γνωρίζει και δεν περιμένουμε να κάνει κάποιο μοιραίο λάθος στο μέλλον, ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να είναι εξαιρετικά προσεκτικός και να χάνει ευκαιρίες να βρεθεί σε games με ορισμένες προσωπικότητες.

Μείνετε συντονισμένοι στο CowboyTV για περισσότερα νέα!

Πηγή: www.polygon.com

Comments

Scroll To Top