Μια πιο γλυκιά ιστορία χτίζεται ανάμεσα σε Nunu και Willump

11 μήνες πριν.

Τα Yeti είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου σωστά;

Μαζί με το νέο trailer για τον Nunu και το αγαπημένο του Yeti, είχαμε και ανανεωμένο lore για τον ήρωα, που δείχνει πόσο στενή είναι η σχέση των δύο.

Ο Nunu προέρχεται από μια νομαδική Freljordian φυλή που ονομάζεται Notai, και περνά την παιδική του ηλικία ακούγοντας τα τραγούδια της μητέρας του Layka. Η φυλή ταξιδεύει σε παγωμένους τόπους, φέρνοντας γιορτές και τραγούδια σε όλα τα χωριά που περνούν. Η Layka δωρίζει στο Nunu ένα φλάουτο, το οποίο ονομάζει Svellsongur, και ταξιδεύουν στη γη σε αναζήτηση ιστοριών.

Τότε, ξεκινά η τραγωδία.

Ο Nunu χωρίζεται από τη μητέρα του κατά τη διάρκεια μιας ληστείας και μεταφέρεται στη φυλή Frostguard, η οποία κυβερνάται από την Lissandra. Τον ρωτά συνεχώς για ένα τραγούδι σχετικά με ένα φοβερό κτήνος, το οποίο ο Nunu έρχεται να συνειδητοποιήσει ότι είναι το yeti. Η φυλή των Yeti καταστράφηκε από πάγο και μόνο ένας παραμένει, φυλάσσοντας ένα μαγικό στολίδι που περιέχει όλη τη μαγεία της χαμένης φυλής. Ο Nunu αναλαμβάνει το ρόλο του δολοφόνου του Yeti.

Μόλις συναντήσει το Yeti, ο Nunu αντιλαμβάνεται ότι χρειάζεται έναν φίλο και εμπλέκεται σε μια πάλη μαζί του. Το Yeti αντιλαμβάνεται ότι ο Nunu δεν είναι άπληστος όπως οι άλλοι άνθρωποι που έχουν έρθει να αναζητήσουν το gem, και αποφασίζει να ταξιδέψει μαζί του σε αναζήτηση περιπέτειας και της Layka.

Ενώ η πλοκή ήταν κάπως προβλέψιμη, το γράψιμο της ιστορίας την έκανε να ακούγεται σαν να εκτυλίσσεται σε μια μαζική περιπέτεια. Το νέο lore είναι ως επί το πλείστον παιδικό, κάτι που μπορούμε πολύ εύκολα να φανταστούμε για τους δύο τους. 

Πηγή: dotesports.com

Comments

Scroll To Top