Επικίνδυνες οι αγορές RP μέσω Garena

11 μήνες πριν.

Μπορεί να οδηγήσουν σε Ban!

Όσοι παίζετε League of Legends μέσω του Garena Client ίσως πρέπει να σκεφτείτε λίγο πιο σοβαρά το αν θέλετε να αγοράζετε items μέσω της πλατφόρμας! 

Τα λεγόμενα «Garena Shells» είναι στην ουσία τα «RP» αυτού του client και επιτρέπουν στον χρήστη έμμεσα να αγοράζει skins και γενικότερα in-game items. Δυστυχώς όμως, έχουν ήδη στερήσει το account ενός παίχτη, τουλάχιστον σύμφωνα με όσα μοιράστηκε σε πρόσφατο reddit post του. Ο ίδιος, δεν έκανε τίποτα το ασυνήθιστο και αγόρασε Shells από το Shopee, μία πλατφόρμα online αγορών για το Garena. Η ζωή συνεχίστηκε κανονικά μέχρι που δέκα μήνες αργότερα δέχθηκε ban στο Client από την ίδια τη Garena! Το χειρότερο; Το παραλήρημα που ακολούθησε!

Το Support της εταιρείας ήταν απελπιστικά αργό και ο λόγος του ban κλασσικά είχε να κάνει με κάποιου είδους «απάτη». Για να αρθεί λοιπόν χρειάζονται Screenshots από τη συναλλαγή (που προφανώς κανείς δεν κρατά ειδικά δέκα μήνες μετά την ολοκλήρωσή της), το pin της κάρτας και μία εικόνα από τo ιστορικό των συναλλαγών (το οποίο επίσης δεν υπήρχε επειδή… Ναι, είχαν περάσει δέκα μήνες). Τελικά μπόρεσε να βρεθεί με τα χίλια ζόρια μόνο το Screenshot της συναλλαγής.

Το αν ο άτυχος παίχτης έλεγε αλήθεια είναι φυσικά αμφιλεγόμενο αλλά σε καμία περίπτωση δεν άξιζε μία τέτοιου είδους αντιμετώπιση. Από την άλλη όμως, ξεσκέπασε μερικά κενά στο Support της πλατφόρμας.

H διαδικασία άρσης του ban διήρκεσε δύο εβδομάδες και στο τέλος απλά η ομάδα της Garena αποφάσισε να κλείσει μόνη της την υπόθεση αφήνοντας τον παίχτη στο περιθώριο και ανήμπορο να παίξει το αγαπημένο του παιχνίδι. Συνεπώς αν κανένας σας θέλει να αγοράσει skins… Απλά να το κάνει από το Shop του παιχνιδιού, δεν πρόκειται να χάσει τίποτα! 

Μείνετε συντονισμένοι στο CowboyTV για περισσότερα νέα!

Πηγή: dotesports.com

Comments

Scroll To Top