Έρχεται σύντομα κάτι καινούργιο στο PUBG

10 μήνες πριν.

Ίσως είναι Shooting Range!

Με τους fans του PUBG Mobile να το έχουν ήδη και τους υπόλοιπους να είχαν μείνει στο περιθώριο, η PUBG Corp. επιτέλους φαίνεται πως αποφάσισε την ένταξη ενός Shooting Range για όλες τις πλατφόρμες!

Όπως δήλωσε και ο ίδιος ο PlayerUnknown, Brendan Greene, πριν από λίγες ώρες, η εταιρεία ετοιμάζει κάτι για τους θαυμαστές του παιχνιδιού στο φετινό gamescom. Αν και δεν μοιράστηκε τι ακριβώς μπορεί να είναι αυτό, οι πρόσφατες συζητήσεις για το θέμα του Shooting Range δεν αποκλείεται να παίξουν ένα μεγάλο ρόλο.

Όσο για το τι μπορεί να περιλαμβάνει, προφανώς θα υπάρχουν όλα τα όπλα, χειροβομβίδες και τηγάνια του παιχνιδιού για να τα δοκιμάσει ο παίχτης ενάντια σε στόχους, σακιά ή ακόμα και αυτοκίνητα. Θα έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε αν όντως θα συμπεριλαμβάνεται και μία μικρή πίστα για εξάσκηση με όλα τα οχήματα του παιχνιδιού. Θα είναι σίγουρα ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όποιον θέλει να ρίξει μια πιο προσεκτική ματιά στα όπλα ή για να αρχίσει να παίζει πιο σωστά το παιχνίδι.

Για να είμαστε φυσικά σίγουροι πρέπει να περιμένουμε ακόμα λίγες ημέρες ή και ώρες! Μέχρι τότε, μείνετε συντονισμένοι στο CowboyTV για περισσότερα νέα!

Πηγή: www.pcgamer.com

Comments

Scroll To Top