Η κατάσταση της Akali μετά το update

11 μήνες πριν.

Η Riot μιλά ανοιχτά για την ηρωίδα!

Λίγες ημέρες έχουν περάσει από την είσοδο της ανανεωμένης Akali στους Live Servers και οι παίχτες σιγά σιγά αρχίζουν να μαθαίνουν το νέο της kit και να ξεκλειδώνουν τις πραγματικές της ικανότητες. Κάπου εδώ είναι που η Riot κάνει ένα βήμα πίσω και μία επισκόπηση των όσων έχει δει μέχρι στιγμής από την νέα Akali.

Σύμφωνα με την εταιρεία, τα στατιστικά της, όπως ήταν αναμενόμενο, συνεχίζουν να ανεβαίνουν με σταθερούς ρυθμούς όσο οι παίχτες βελτιώνονται με την ίδια. Την βλέπουμε αρκετά τόσο στο ladder αλλά και στην μεγάλη σκηνή χωρίς όμως να δίνει την εντύπωση μίας overpowered ηρωίδας. Για την ώρα πλάνα για αλλαγές πάνω της δεν υπάρχουν αλλά δεν αποκλείεται αν συνεχίσει να ανεβαίνει με ταχύτατους ρυθμούς να χρειαστεί κάποιο μικρό nerf, πάντως όχι στο άμεσο μέλλον.

Για άλλη μια φορά η Riot αποδεικνύει ότι παρακολουθεί στενά τους ήρωες που αλλάζει για να διασφαλίσει την ομαλή τους επανένταξη στο παιχνίδι. Μέχρι στιγμής το project «νέα Akali» έχει στεφθεί με μεγάλη επιτυχία, τουλάχιστον σύμφωνα με την εταιρεία και ελπίζουμε στο μέλλον με τα επόμενα Champion Updates να κινηθεί με όμοιο τρόπο. Μέχρι τότε, μείνετε συντονισμένοι στο CowboyTV για περισσότερα νέα!

Πηγή: www.surrenderat20.net

Comments

Scroll To Top